Timothyip ZATJesssn RobinDomi Liverpool Tøj Dylan MattGreer - বিডি আইন নিউজ 24 প্রশ্নউত্তর
0 টি ভোট
করেছেন (160 পয়েন্ট)
Dylan Chelsea ny trøje StacyDaw
Forsvareren er bare den seneste på en lang liste med navne, der er knyttet til en flytning til Old Trafford, da Jose Mourinho desperat søger forstærkninger. Men nu har United ifølge den tyske avis Bild 'taget kontakt' med Bayern i et forsøg på at snare den tidligere Man City-mand. 29-åringen har kæmpet med skader Chelsea Trøje Børn i de sidste par år, der har set ham kæmpe for at gendanne tidligere form med klub og land.
 Dette betød, at han blev suspenderet for deres 2-0 nederlag mod Sydkorea, der så dem forlade konkurrencen. Boateng flyttede til Bayern fra Man City i 2011 og har siden vundet Champions League og Bundesliga seks gange. Bayerns administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge bekræftede, at PSG havde indledt samtaler med det tidligere Manchester City-ess. Bayerns CEO sagde: 'I øjeblikket er der ingen direkte kontakt mellem klubberne. Men der er kontakt mellem hans agenter og PSG.
 Louis van Gaal er på jagt efter en højreback i sommer, og klubben jagede Barcelona-stjernen Dani Alves. Imidlertid har brasilianeren nu underskrevet en ny aftale med de spanske giganter, og United har skiftet mål til Fabinho. Ifølge det franske afsætningsmand PSG ny trøje Ma Chaine Sport er Premier League-klubben i diskussioner med Monaco for 21-åringen og er favoritter for hans underskrift. Fabinho har kun lige underskrevet permanent for Monaco, hvor han tidligere har brugt to sæsoner på lån fra portugisiske side Rio Ave, men det siges, at de er villige til at sælge og få et hurtigt overskud.

আপনার উত্তর

প্রদর্শিতব্য নাম (ঐচ্ছিক) :
গোপনীয়তাঃ শুধুমাত্র এই অবহিতকরণ পাঠানোর জন্য আপনার ই-মেইল ঠিকানাটি ব্যবহৃত হবে ।
বাংলাদেশে আমরা প্রতিনিয়তই আইন বিষয়ক বিভিন্ন ধরনের জটিলতার সম্মুখীন হই। কিন্তু আসলে আইন কিন্তু আমরা যতটা জটিল মনে করি অতটা জটিল না। আইন জানা থাকলে আপনাকে কেউ আইনের জিলাপীর প্যাচে ফেলতে পারবে না। আমাদের এই সাইটের মূল উদ্দ্যেশ্যই হচ্ছে আপনার আইন বিষয়ক যে কোনো সমস্যার সমাধান দেওয়া। সাইটের বিভিন্ন বিজ্ঞ আইনজীবী ও ল' নিয়ে পড়াশোনা করছে এমন অনেক ছাত্র-ছাত্রী রয়েছে। আপনি আপনার আইন বিষয়ক সমস্যাটি বিস্তারিত লিখে পোস্ট করুন। আমরা সর্বাত্নক চেষ্টা করব যত দ্রুত সম্ভব আপনার প্রশ্নের উত্তর দেওয়ার।
...